The Deck of Divinity

At The Deck of Divinity er magisk betvivler ingen, men hvilken form for magi der er tale om eller hvordan det helt præcist virker er der kun meget få der har en ide om og de fleste af disse tager fejl. Decket er et spådomsdæk (Tænk Tarot) og det fungerer ganske enkelt ved at der lægges et mønster af kort ud på et bord og i disse kort kan en person kunne læse hvad der der foregår iblandt de vigtigste af guderne og hvad der er ved at ske. Nøjagtigheden af dette har altid været emne for megen debat, men decket har gang på gang vist sig at kunne forudse konflikter og nye konstellationer før de opstod.

Deckets mest imponerende kvalitet er dog at hver gang en ny gud indtræder i det store spil, vil hans kort, motiv og titel være at finde iblandt de 52 kort decket består af. Der findes mange teorier der forklarer dette fænomen, den mest støttede af disse, forklarer det ved at kortene er lavet af samme materiale som bruges til at fremstille værktøjer til scrying.

Så vidt det vides har The Deck of Divinity altid eksisteret, i urtiden før de ældste guder gik i dvale repræsenterede den en måde at forudse konflikter og bevægelser af disse kræfter, hvilket dengang altid medførte store forandringer i datidens samfund og dagligdag.

Da de ældre guder gik i dvale forsvandt deckets brugbarhed da læsningerne nu altid bare var tomme. Blot to generationer senere var de fleste deck gået tabt og evnen til at lægge og læse et mønster fandtes kun hos ganske få mennesker. Decket kom først tilbage til verden næsten tusinde år senere da en berømt spåkone kaldet Moder Vates lagde et mønster hvori hun ikke blot så fire nye guder, men forudså døden af den ene, Dicio, grundlæggeren af Deorum.

Regel: At læse et ‘Standard kvalitets’ Deck kræver et Thaumatology+0 skill check, antallet af successes er antallet af kort der bliver lagt. GM fortæller hvilke og hvad disse betyder.
Note: ‘Standard kvalitets’ Deck er næsten umulige at opdrive, da de fleste er gået tabt.

Decket er bygget op så der på nuværende tidspunkt findes fire ‘kulører’ og indenfor hver kulør findes 3 titler. Lord Death fra The House of Shackles anses som værende deckets leder og derfor det mægtigste kort i decket. ‘The Unaligned’ er en slags wildcards or har effekt efter hvordan de placeres.

The Deck of Divinity

Games of Divinity Seijo Seijo