Boreas

Da Deorum er hovedstaden i Boreas giver det kun mening at langt de fleste mennesker i Deorum er fra Boreas, dette gør sig specielt gældende i regeringen og iblandt adelen, da disse traditionelt kun bliver tildelt til folk der er født og opvokset i landet. Igennem tiden er der dog en lille minoritet af folk fra andre lande der langsomt er blevet accepterede og integreret i landets inderste ledelse, Der ses dog stadig i mange tilfælde skævt til dem af den indfødte befolkning.

Boreas er et meget stort og varieret land og i modsætning til flere af de minoriteter der bor i Deorum er det derfor svært at give dem nogle generelle fysiske træk eller adfærdsmønstre. De kan komme fra alt fra bjerglandskab til floddale og golde sletter og deres personligheder varierer fra at være oprigtigt gode og elskværdige, til at være onde og nederdrægtigt.

Folk fra Boreas er alment accepterede i verdenen og bliver kun diskrimineret imod af folkefærd som Daoine Cnoc, der diskriminerer imod alle fremmede. Boreas er også det rigeste af alle de nærtliggende lande og Senatet i Deorum består udelukkende af indfødte folk og lovene folk født i Boreas skal adlyde såfremt de ikke tilhører en religiøs orden, er ‘normale’. Bryder du loven bliver du anholdt, sendt for en domstol og oftest i fængsel. De har selvfølgelig heller ikke noget specielt distrikt de lever i, men er at finde i hele Deorum.

Boreas

Games of Divinity Seijo Seijo