Ser Luceat de Umbra

"The Darkening Lion", Tournament champion, Knight of Equity and Business owner.

Description:
Bio:

Luceat stammer fra den Boreasiske adelsfamilie Umbra. Han er det fungerende overhoved for den, på trods af sin unge alder. Dette skyldes faderens død i en turnering, og moderen umiddelbare forsvinden kort efter. Han er efterladt alene tilbage med sin lillesøster, Lucy de Umbra, og familiens virksomhed som han arbejder hårdt på at udbygge.

Alt dette er med til at gøre ham til en temmeligt velhavende ung mand.

Af udseende, er Luceat en attraktiv ung mand på 21. Han ville sandsynligvis være væsentligt mere attraktiv end han er, hvis han ikke altid så så træt ud som han gør. Han har nærmest permanent sorte rander under øjnene, og han er sjældent nybarberet – Dog aldrig lurvet af udseende. Han bærer fysisk præg af at være veltrænet, og han bevæger sig sikkert og smidigt.

Som officer i The Knights of Equity, holder Luceat rangen af kaptajn.

Endvidere er han også kendt under sit turneringsnavn “The Darkening Lion”. Dette er et navn tilskuerne gav ham, efter hans første turnerings sejr i “The contest of gilded youth”.


“Umbra enterprises” som Luceat til tider lidt sarkastisk omtaler det, indebærer på nuværende tidspunkt:

“Umbra Metalworks” – Familiens smedje, som er gået i arv i generationer. Luceat har for nylig ændret smedjens fokus fra værktøj og lignende, til våben produktion. Den producerer dog fortsat værktøj og lignende, da smedene har stor erfaring med dette. Smedjen ligger på Fair Plaza, og styres til daglig af Marcus Fabbro.

“The Umbra Combat School” – En nylig tilføjelse til virksomheden. Skolen ligger umiddelbart overfor smedjen i et ombygget mansion, som Luceat erhvervede under en efterforskning. Skolen underviser fortrinsvis talentfulde unge, som ellers ikke ville have haft muligheden for at opnå en sådan træning. En stor del af eleverne bor på skolen, og undervisningen foretages primært af: Luceat selv, Mereck One-arm, og Knights of Equity der har lyst og tid.


Luceat’s Vault

På nuværende tidspunkt, indeholder Luceat’s Vault følgende genstande:

1x The Deck of Divinity – Tilhører Luceat og Jason.

1x Stor krukke med Daoine Cnoc menstruations-honning-snask. – Tilhører Tyr.

3x Obelisker der kan kontrollere hver deres aspekt af alderdom. – Tilhører Luceat, Jason og Tyr.

1x Daoine Cnoc sværd, smedet af Tyr. – Tilhører Tyr.

Ser Luceat de Umbra

Games of Divinity Seijo Darklaw