Games of Divinity

Uge 1 - The Herald

Naked Equity
Den noget berygtede Paulus Fuerte er blevet fundet, lemlæstet nøgen og efterladt i Deorums slumkvarter. Liget havde ligget i flere dage i en lille sidegade uden at nogen har rapporteret dette brutale mord til myndighederne. Byvagterne mener at Knights of the Equity er ansvarlige og nægter at undersøge sagen. Kaptajn Parrik udtaler ”Hvad Equity har gjort ved denne nøgne mand i en baggård er deres og kun deres sag.. Paulus var en skurk og ingen vil savne ham”

Bloody Feast
Den ellers så respekterede første har endnu engang været udsat for et blodigt mord, endnu en stamkunde er blevet fundet i en bag-gyde med sit ansigt hamret til ukendelighed af et ukendt våben. Dette er det tredje mord inden for en måned og Church of the Fallen er bekymrede for den ellers så fine kros rygte. Anonyme kilder fortæller and The Children of Duality er indblandet og det er af denne grund at byvagten er magtesløse.

Charity brings Robbers
En større mængde af tiggere og tyve er blevet set vandre rundt i det adelige distrikt, det frygtes at de er blevet lokket af den øgede gavmildhed blandt de adelige, navnlig deres nyfunde interesse i at forære mad de hjemløse menes at være skyld i dette. Ironisk nok har dette medførst at flere adelige er blevet bestjålet eller røvet.

Traders O’hoy
En større handelsdelegation har netop lagt til fra Majtek og Deorum godter sig i denne uge over de øgede indtægter og handel dette altid bringer med sig. Byvagten er også ekstra vagtsomme og udtaler at den ellers stigende kriminalitet i de adeliges distrikt og omkring havnen ikke kommer til at påvirke denne hændelse.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.